Uyuşturucuya geçit vermeyen Emniyet ve Jandarma personelini ağırladı

Vali Ekrem Canalp, son dönemlerde uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimizde başarılı operasyonlar gerçekleştiren emniyet ve jandarma personelini kahvaltıda ağırladı ve kendilerini tebrik etti.

Uyuşturucuya geçit vermeyen Emniyet ve Jandarma personelini ağırladı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.10.2024
24
A+
A-

Vali Ekrem Canalp, son dönemlerde uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimizde başarılı operasyonlar gerçekleştiren emniyet ve jandarma personelini kahvaltıda ağırladı ve kendilerini tebrik etti.

‘NARKOTİKLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDİYORUZ’

Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Vali Canalp, “Batman’da narkotikle mücadelede mesai arkadaşlarımızın göstermiş oldukları üstün performans neticesinde muazzam bir başarı elde ediyoruz. Bu başarıyı net bir şekilde görebiliyoruz. Ben Batman’a iki buçuk yıl önce görev başladığımda, vatandaşlar benden iki şey istiyordu; biri sosyal yardım ve bununla bağlantılı iş ve istihdam, diğeri ise uyuşturucu ile mücadeleydi. Ziyaret eden misafirlerimizin çoğu da uyuşturucu ile mücadele konusunu öncelik olarak belirtiyordu. Bunun, toplumun ve Batman’ın gündeminde ne kadar derin bir şekilde yer aldığını görebiliyoruz.”

‘UYUŞTURUCU MÜCADELESİ OLMADAN TOPLUM GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE’

Vali Canalp, mücadelede gelinen noktayı değerlendirerek, “Mücadelemiz bitmedi. Ancak insanlar artık daha az uyuşturucu konularını gündeme getiriyor. Bu, sizlerin çabası ve çalışmasıyla oldu. Uyuşturucuyla mücadele sürekli çaba gerektiriyor. Dünyada mücadeleyi iyi yapamayan ülkelerin başına ne geldiğini görüyoruz. Eğer iyi bir mücadele edilmezse, toplumda uyuşturucu yayılıyor ve devletler mücadele kabiliyetlerini yitiriyorlar.”

‘NESİLLERİMİZİ UYUŞTURUCUDAN KORUMALIYIZ’

Vali Canalp, Türkiye’nin uyuşturucu ile mücadelesinin önemine vurgu yaparak, “Cumhuriyetimizin kuruluşundan beri uyuşturucu ile mücadele toplumsal hafızamızda önemli bir yere sahiptir. Biz, nesillerimizi ve çocuklarımızı bu illetten korumak için yoğun bir mücadele içindeyiz.” dedi.

‘TÜRKİYE, AVRUPA’NIN 27 ÜLKESİNDEN FAZLA UYUŞTURUCU YAKALADI’

Ayrıca, Türkiye’nin yakaladığı uyuşturucu miktarının Avrupa ülkeleri ile karşılaştırıldığında önemli bir fark yarattığını belirten Vali Canalp, “Türkiye, 27 Avrupa ülkesinden fazla uyuşturucu miktarını yakalayan bir devlet olmuştur. Bu, mücadele azmimizin bir göstergesidir. İyi bir ekip çalışması gerektiren bu süreçte gösterdiğiniz üstün performans için hepinize teşekkür ediyorum. Allah cümlenizden razı olsun.” ifadelerini kullandı. İl Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde düzenlenen programa; Vali Canalp’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve emniyet ile jandarmanın ilgili birimlerinden görevli personel katıldı.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.