Dicle Elektrik muhtarlarla bir araya geldi

Kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtımı misyonuyla çalışmalarını sürdüren Dicle Elektrik, Batman’da mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Dicle Elektrik muhtarlarla bir araya geldi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.10.2024
28
A+
A-

Batman İl Müdürü Bilal Altunç’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 14 mahalle muhtarı yapılan projeler ve yatırımlar hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, muhtarların istek ve şikayetleri dinlenerek çözümler üretildi.

BATMAN’’A 6 MİLYAR TL’LİK ŞEBEKE YATIRIMI

Toplantıda Batman’da yapılan 6 milyar TL’lik şebeke yatırımı ve enerji arzındaki iyileştirmeler ele alındı. Altunç, Batman’da abone başına düşen arıza sayısının Türkiye ortalamasının altına indiğini ve kaçak elektrik kullanımının azaldığını belirtti. Bu gelişmelerle birlikte Batman’daki enerji kalitesinin her geçen gün arttığı ifade edildi.

MUHTARLARIN GÖRÜŞLERİ ALINDI

Muhtarların, mahalle sakinlerinin temsilcileri olarak sorunları en iyi bilen kişiler olduklarını belirten Altunç, hizmet kalitesini artırmaya yönelik bu buluşmaların önemine değindi. Özellikle kırsal bölgelerde de sürekli iletişimde olduklarını vurgulayan Altunç, muhtarların taleplerini dinleyerek hizmeti iyileştirdiklerini belirtti. Toplantıya katılan muhtarlar, Dicle Elektrik’in hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, sağlanan kesintisiz iletişim sayesinde sorunların hızlıca çözüldüğünü belirtti. Mahalle sakinleri adına Dicle Elektrik’e teşekkür ettiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.