BAŞKAN ÇİFTÇİ: ‘PARA AKIŞININ ŞEHİRDE KALMASI İÇİN ESNAFIN DESTEĞİ GEREK’

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 6-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan “Giyim ve Ayakkabı Fuarı” toplantısına katıldı. Toplantıya Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlık etti

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ‘PARA AKIŞININ ŞEHİRDE KALMASI İÇİN ESNAFIN DESTEĞİ GEREK’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 14.10.2024
7
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 6-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan “Giyim ve Ayakkabı Fuarı” toplantısına katıldı. Toplantıya Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlık etti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: ‘PARA AKIŞININ ŞEHİRDE KALMASI İÇİN ESNAFIN DESTEĞİ GEREK’

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, fuarın Batman’da ilk defa düzenleneceğini ve hazırlıkların eksiksiz şekilde ilerlemesi için istişarelerde bulunduklarını belirtti. Çiftçi, yerel esnafa fuara katılım çağrısında bulunarak, “Şu anda yerel esnafımızın katılımı çok yetersiz. Katılım sağlayarak, para akışının şehrimizde kalmasını istiyoruz” dedi. Fuarlara katılımın, şehirlerin ekonomik büyümesine ve gelişmesine katkı sağladığını vurgulayan Çiftçi, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafların ve şehrin kalkınması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini dile getirdi. “Fuarların verimli geçmesini temenni ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.