Petrolspor Fırtına Gibi: 0-5

Batman Petrolspor, Nesine 2. Lig Beyaz Grup’taki 7. hafta mücadelesinde Karaköprü Belediyespor’a adeta futbol dersi verdi.

Petrolspor Fırtına Gibi: 0-5
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.10.2024
15
A+
A-

Geçen hafta Altayspor’u 5-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, aynı tarifeyi bu hafta da Karaköprü Belediyespor’a uygulayarak sahadan 5-0 galip ayrıldı. Maçta Omari’nin hat-trick performansı öne çıkarken, Semih ve Bünyamin’in golleriyle Petrolspor galibiyetini perçinledi.

İlk Yarıda Omari Sahneye Çıktı

Maçın başından itibaren kontrolü elinde tutan Batman Petrolspor, 43. dakikada Omari’nin golüyle öne geçti. Ceza sahasında Bünyamin’in sert şutunu kaleci Gökhan çelse de, topu önünde bulan Omari takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci Yarıda Fark Açıldı

İkinci yarıya Karaköprü Belediyespor daha atak başlasa da, Petrolspor’un savunması ve kaleci Yusuf rakip ataklara geçit vermedi. 58. dakikada Mustafa Çeçenoğlu’nun serbest vuruşunda topla buluşan Omari farkı ikiye çıkardı. Hemen ardından, 63. dakikada Semih’in plase vuruşu skoru 3-0 yaptı. 67. dakikada Bünyamin boş kaleye gönderdiği golle farkı daha da açtı: 0-4. Maçın 81. dakikasında ise Omari, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kendisinin üçüncü, takımının beşinci golünü kaydetti.

Petrolspor Yükselişte

Bu galibiyetle Batman Petrolspor puanını 15’e çıkararak zirve yarışında iddiasını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar, Pazar günü kendi sahasında 1461 Trabzonspor’u ağırlayacak

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.