Rektör Demir Gercüş’te Lise Öğrencileriyle Buluştu

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Gercüş Anadolu Lisesi ve Gercüş Şehit Kadri Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek, “Günümüzde Gençlerin Sahip Olması Gereken Beceriler” başlıklı bir ders verdi.

Rektör Demir Gercüş’te Lise Öğrencileriyle Buluştu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.10.2024
11
A+
A-

Program, Batman Valiliği, Batman Üniversitesi ve Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ‘Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları Projesi’ kapsamında gerçekleşti. Gercüş Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Batman İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Batman Üniversitesi’nden akademisyenler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Öztaş, öğrencilere bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı.

REKTÖRDEN SOSYAL MEDYA UYARISI

Rektör Demir, 21. yüzyılda gençlerin sahip olması gereken becerilerden bahsederek, yaşam ve kariyer becerileri, öğrenme ve yenilik becerileri ile bilgi, medya ve teknoloji becerilerinin önemini anlattı. Ayrıca, bilgiye ulaşmanın yolları, bilginin sürekli güncellenmesi ve sosyal medya manipülasyonlarına karşı dikkatli olunması gerektiğine dair tavsiyelerde bulundu. Program, öğrencilerin Rektör Demir ve diğer katılımcılara yönelttiği sorularla sona erdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.