Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, şube müdürlerinin de katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi (ÖDM) görevli öğretmen Emin Eminoğlu tarafından, okul idarecilerine LYS, TYT ve AYT ile ilgili istatistiki bilgiler sunuldu.
Toplantıda, sınavlara yönelik istatistiklerin yanı sıra, eğitim süreçlerinin geliştirilmesine yönelik stratejiler üzerinde duruldu. Eğitimde başarıyı artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu tür toplantıların, okul idarecilerinin bilgi ve deneyimlerini artırma hedefi taşıdığı vurgulandı.
Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Yalova’da bulunan Batman Beşiri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Müdür Halil İbrahim Akmeşe’yi ziyaret etti. Müdür Akmeşe, nazik ziyaretleri ve çok kıymetli hatıraları için teşekkür etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Batman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 16 Mayıs Ortaokulu’nda velilere yönelik “Aile Eğitim Programı” ve “Çocuklarda Mahremiyet Bilinci” konulu bir seminer düzenledi.
Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Reşit Önlü ve Şube Müdürümüz Erdal Bulut tarafından Çayhan İlkokulu ve Ortaokulumuz ziyaret edildi. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen Müdür Önlü; okul bünyesindeki Anaokulumuzu, sınıfları, okul kütüphanesini ve uygulama bahçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Müdürümüz, öğretmenlerimizle görüş...
"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamında ebeveynlerin eğitim sürecindeki rollerine dikkat çekmek ve aileleri bu sürece daha fazla dahil etmek amacıyla başlatılan "Maarif Modeli Ebeveyn Okulu ve Aile Okulu Kurs Programları" devam ediyor.
Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla ilk olarak Beşiri İlçesi’nde başlanan projeye Hasankeyf ilçesinde devam edildi.