Bakan Göktaş’tan Devlet Himayesindeki Kız Çocuklarına Özel Mektup

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla devlet himayesindeki kız çocuklarına özel bir mektup yazdı. Mektubunda, “Sevgili kızım, büyük hayaller kurmaktan çekinme ve bu hayallerin için çabalamaktan hiç vazgeçme. Onları gerçekleştirmen için biz buradayız” ifadelerine yer verdi.

Bakan Göktaş’tan Devlet Himayesindeki Kız Çocuklarına Özel Mektup
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.10.2024
13
A+
A-

Mektubuna “Güzel kızım” diye başlayan Göktaş, “Bugün senin günün. Seninle birlikte dünyaya güzellik ve neşe katan tüm kız çocuklarının günü. Dünyanın tüm kız çocukları daha güçlü, daha mutlu olabilsinler ve en çok da kız çocuğu olmanın güzelliğini doyasıya yaşasınlar diye kutlanıyor” görüşünü paylaştı.

Göktaş, mektubunda bu özel günde kız çocuklarının ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak istediğini belirterek, “Hayatta zorlandığın, üstesinden gelemediğini düşündüğün anların mutlaka olacak. Ama sakın yılma. Her zorlukta önce ben, sonra bizim büyük ailemiz, hep yanındayız” dedi.

Son olarak, “Üzerinde özgürce yaşayacak bir ülken, sana hayatın boyunca kol kanat gerekecek bir devletin var, bunu sakın unutma. Fikirlerinle, duygularınla, varlığınla biriciksin ve özelsin. Seni seviyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.