Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
AnasayfaGüncelKarpuzlu Köyü’ne Çocuk Oyun Parkı Yapım Çalışması Tamamlandı
Karpuzlu Köyü’ne Çocuk Oyun Parkı Yapım Çalışması Tamamlandı
Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu Köyü’nde, çocukların uzun zamandır beklediği oyun parkı yapım çalışmaları tamamlandı. Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp’in destekleri ve Kozluk Kaymakamı Sayın Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda gerçekleştirilen projede, çocukların istekleri yerine getirilmiş oldu.
Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu Köyü’nde, çocukların uzun zamandır beklediği oyun parkı yapım çalışmaları tamamlandı. Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp’in destekleri ve Kozluk Kaymakamı Sayın Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda gerçekleştirilen projede, çocukların istekleri yerine getirilmiş oldu.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Ekrem Güngör, şunları söyledi:
“Batman Valimiz Sayın Ekrem Canalp, ilçemiz köylerinde yaptığı halkla buluşma toplantılarında çocuklarımızın talep ettiği çocuk oyun parkının yapımını tamamladık. Parkımız, okul bahçesine kurularak çocuklarımızın kullanımına sunuldu. Yapılan çalışmaların okulumuza ve köyümüze hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızın bu alanı güzel günlerde kullanmalarını temenni ediyorum. Desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Ekrem Canalp’e ve emeği geçen tüm idarecilerimize teşekkür ederim.”
Karpuzlu Köyü’nde okul bahçesine kurulan yeni çocuk oyun parkı, çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği bir alan sunarken, köydeki sosyal yaşamı da zenginleştirecek.
Vali Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yeni hizmete açılan yeni anjio ünitesi, ikinci MR cihazı ve genişletilmiş acil müşahede birimlerinde incelemelerde bulundu, yeni hizmete alınan MR cihazı ile birlikte hastaların bekleme süresi 40 günden 3 güne düşmüş oldu.
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri tarafından el konulan 876 kilogram kaçak ve tarihi geçmiş gıdaya el konularak imha edildi.
Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini doğru, ilkeli ve tarafsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır. Yeni Sendika Batman İl Başkanlığı olarak...
Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, yaz tatili etkinlikleri kapsamında devlet himayesi altındaki çocuklar için alçı ve seramik kursu düzenledi. Çocuklar, hem el becerilerini geliştirdi hem de hayal güçlerini özgürce kullandı.