Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları gönüllüleri Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle Şevket Başak Camii’nde görevli din görevlileri ve Kur’an kursu oğreticileri ile İl Vaizi Nurhan Kartal’ı ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri haftalarını tebrik ettiler.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile bağlı Sosyal Hizmet Merkezleri idarecileri, ilimizdeki yaşlı vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret etti.
Adıyamanlı depremzedeler, büyük felaketin yıl dönümünde Batman’dan aldıkları sağlık hizmetlerini unutmadı. Yaraların sarılmaya devam ettiği depremin birinci yılında Batman Sağlık İl Müdürlüğünü ziyaret eden depremzedeler, Batmanlı sağlıkçılara ve yetkililere makama gelerek teşekkür ettiler.