Ayşenur Güney, Türkiye Şampiyonu oldu

07-08 Ekim 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Kadınlar Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Batman Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Ayşenur Güney, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu.

Ayşenur Güney, Türkiye Şampiyonu oldu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 08.10.2024
10
A+
A-

ALTIN MADALYA KAZANDI

Antalya’da gerçekleşen Açık Hava Para-Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ayşenur Güney, yarı finalde Avrupa Şampiyonu Yağmur Şengül’ü mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde ise, 2024 Paris Olimpiyatları’nda ikinci olan Merve Nur Eroğlu’nu yenerek şampiyonluğu kazandı. Bu zafer, Güney’in Türkiye para okçuluğundaki üstün başarısını bir kez daha kanıtladı.

‘HEDEFİM MİLLİ TAKIM’

Ayşenur Güney, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada, asıl hedefinin 2025 Nisan ayında yapılacak olan milli takım seçmelerine katılmak ve milli takıma girmek olduğunu söyledi. Disiplinli ve özverili bir çalışma süreci geçirdiğini belirten Güney, gelecekteki hedeflerine ulaşmak için kararlı olduğunu vurguladı.

“2028 OLİMPİYATLARINA HAZIRLANIYORUZ”

Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Altun da kazanılan başarının, disiplinli çalışmanın ve doğru planlamanın bir sonucu olduğunu ifade etti. Altun, “2024’te kaçırdığımız olimpiyat hedefimizi 2028’de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu başarı Batman halkının gururu olsun. Beşiri Kaymakamımız Muhammed Yılmaz ve Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Özperk başta olmak üzere, bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Olimpiyat hedefimize adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.