AnasayfaGüncelNarkotik Suçlarla Mücadele Operasyonu: 9 Adreste Eş Zamanlı Baskın
Narkotik Suçlarla Mücadele Operasyonu: 9 Adreste Eş Zamanlı Baskın
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ilimiz ve Ankara’da toplam 9 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda, uyuşturucu maddeleri torbacılık yöntemiyle sattıkları belirlenen şüpheliler yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, ilimiz ve Ankara’da toplam 9 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda, uyuşturucu maddeleri torbacılık yöntemiyle sattıkları belirlenen şüpheliler yakalandı.
Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, satışa hazır hale getirilen uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler arasında:
10 Gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai)
4 Adet Captagon
3 Gram Esrar
31 Gram Metamfetamin
16 Gram Uyuşturucu Skunk Maddesi bulunuyor. Gözaltına alınan 8 şüpheli, adli mercilere çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Kozluk ilçe Kaymakamı Ekrem GÜNGÖR, görevi başında olan personellerin Kurban Bayramı’ nı tebrik etti. Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR, Kurban Bayramı dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesine bir dizi ziyaret gerçekleştirerek görev başında olan personeller ve hastanedeki hastalar ile bayramlaştı. Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR’ e bayram...
İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Hürriyet Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görev yapan psikolog ve sosyal çalışmacı tarafından, Batman Merkez Cumhuriyet İlkokulu’nda toplam 90 öğrenciye teknoloji bağımlılığı eğitimiverildi.
Hasankeyf’te tur düzenleyen firmalara yönelik kaçak ve rehbersiz turlara denetimler gerçekleştirildi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan denetimlerde, ziyaretçilerin güvenliği ve tur kalitesinin artırılması hedeflendi.
Batman Petrolspor, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’u kaybettiklerini duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Senin şarkılarınla büyüdük, senin şarkılarınla dertlendik, efkarlandık, güldük, eğlendik. Seni asla ve asla unutmayacağız” ifadelerine yer verildi. Ferdi Tayfur’a Allah’tan rahmet dilenen açıklamada, “Mekânın cennet olsun” denildi.