Mevlana Anadolu Lisesi Öğrencilerinden TEKNOFEST’te Büyük Başarı

“Deprem Sumile Oyunu” ile derece

Mevlana Anadolu Lisesi Öğrencilerinden TEKNOFEST’te Büyük Başarı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 02.10.2024
14
A+
A-

Antalya’da düzenlenen TEKNOFEST finallerinde Mevlana Anadolu Lisesi öğrencileri, “Deprem Sumile Oyunu” ile Eğitim Teknolojileri alanında derece elde etti.

Bu büyük başarıyı kazanan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN’ı ziyaret ederek sevincini paylaştı. Ziyaret, “Dijital Sektörde Bende Varım Projesi” Koordinatörü Mehmet Önder TURAN eşliğinde gerçekleştirildi.

TEKNOFEST’TE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ALANINDA BAŞARI

Başarılı öğrencileri makamında ağırlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, gençleri tebrik ederek başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirtti. KURTARAN, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra TEKNOFEST finalleri ve projeyle ilgili Dijital Sektörde Bende Varım Projesi Koordinatörü Mehmet Önder TURAN’dan detaylı bilgi aldı.

“TEKNOLOJİYE HAKİM OLUN, KENDİNİZİ GELİŞTİRİN”

KURTARAN, konuşmasında öğrencilerin dijital çağa uyum sağlamalarının önemini vurguladı. “Bu çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmalısınız. Teknolojiyi bir amaç değil, bilgiye ulaşmak için bir araç olarak görün.” diyerek, teknolojinin doğru kullanımı konusunda öğrencileri yönlendirdi. Ayrıca, elde edilen başarının hem öğretmenler hem de ailelerin katkısıyla gerçekleştiğini belirtti.

TEKNOLOJİ VE KİTAP OKUMANIN ÖNEMİ

KURTARAN, teknoloji ile akademik başarının bir arada ilerlemesi gerektiğine dikkat çekerek öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. “Teknolojiyi takip etmek kadar, okuma alışkanlığını geliştirmek de önemlidir. Başarıyı sürdürebilmenin en iyi yolu, bilgiyi artırmaktır.” dedi.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYESİ

Ziyaretin sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, öğrencilere başarılarından dolayı kitap hediye etti. Ayrıca, öğrencilerin 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan TEKNOFEST’e katılmaları için öğretmenlerinin refakatinde gerekli desteği sağladıklarını belirtti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.