Petrol Fırın 9. Şubesini hizmete açtı

Son yıllarda Batman’ın unlu mamüller sektöründe marka ismi olan, kentin büyük semtlerinde şube sayısını her geçen gün artıran Petrol Cafe, son olarak Turgut Özal Bulvarı Shell akaryakıt istasyonun’da 9.  şubesini hizmete açtı.

Petrol Fırın 9. Şubesini hizmete açtı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 02.10.2024
24
A+
A-

Batman Organize Sanayi Bölgesinde üretim ve imalatıyla her geçen gün kaliteden ödün vermeden hizmet ağını genişleten sektörünün marka ismi Petrol Fırın, şimdi de Turgut Özal Bulvarı’ndaki Shell akaryakıt istasyonunda 9. Şubesini hizmete açtı.

BATMAN’DA SEKTÖRÜNDE LİDER MARKA OLMA YÖNÜNDE

Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Veysi Boran’nın işletmeciliğini yaptığı Petrol Fırın, ağını her geçen büyüterek Batman’da sektöründe lider marka olma yönünde emin adımlar ile ilerlediklerini ifade eden Boran “Bu gün şehrimizde sektöründe marka isim olan, Petrol Fırını hizmete açtık, hizmete açtığımız yeni iş yerimiz yazlık ve kışlık bölümden oluşup, toplam 1500 metre kareden oluşmaktadır. Deneyimli personellerle ve nezih bir ortamda hizmet verdiğimiz işletmemizde ayrıca organizasyon ve toplu erkinliklerde Petrol Event& Organization markası ile de misafirlerimize hizmet sunmaktayız. Bünyemizde yaklaşık 250 personel çalışıp bunların çoğunluğunu ise kadın ve gençlerden oluşmaktadır. Şehrimizde gençlere ve kadınlara çalışabilecekleri profesyonel ve kurumsal bir çalışma ortamı sağlamanın da gururunu yaşamaktayız.” Dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.