Eşbaşkanlar çalışmaları denetledi

Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık faaliyetleri yerinde görmek amacıyla belediye hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulundu.

Eşbaşkanlar çalışmaları denetledi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 01.10.2024
14
A+
A-

Faaliyetlerini denetlemek ve yürüttükleri çalışmaların gidişatını yerinde görmek amacıyla belediye hizmet birimlerinde incelemelerde bulunan Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’a Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, belediye meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.

ÇOK DİLLİ KREŞ BİNASINI İNCELEDİLER

Belediye Bel-kent bünyesinde çalışmaları devam eden ve çok dilli kreş olarak hizmet verecek olan Beyûn Kreş’in hizmet binasının tamir ve tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Eşbaşkanlar Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, kreşin eksikliklerinin giderilerek hizmete başlaması için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

HAYVAN BAKIM MERKEZİNE ZİYARET

Buradan Batman Belediyesi Hayvan Tedavi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Eşbaşkanlar Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, bakım evinde tedavi edilen, barındırılan ve gözlem altında tutulan hayvanlar ve Rehabilitasyon Merkezi’nin durumu hakkında bilgi aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.