Hürriyet Mahallesi Çocukları Yeni Parklarına Kavuştu

Hürriyet Mahallesi çocukları, Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’tan talep ettikleri parka kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Hürriyet Mahallesi Çocukları Yeni Parklarına Kavuştu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.09.2024
15
A+
A-

Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, yeni bir çocuk parkı oluşturuldu. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, çocukların etrafını sardığı ve taziye evi yanında bulunan boş alanı park alanına dönüştürme taleplerini dinlemişti. Bu isteğin ardından Park ve Bahçe Müdürlüğü’nden çalışma başlatmalarını istemişlerdi.

ÇOCUKLAR İSTEDİKLERİ PARKA KAVUŞTU

Bunun üzerine, müdürlük gerekli çalışmaları başlatarak Hürriyet Mahallesi’ndeki Bazikiler Taziye Evi yanında yer alan alanı çocuklar için parka dönüştürdü. Yeni oyun grupları kurularak park çalışmaları tamamlandı. Çocuklar, park çalışmalarını ve oyun gruplarının montajını büyük bir heyecanla takip etti. Kurulum sırasında ekiplerin yanından bir an bile ayrılmayan çocuklar, oyun oynayabilecekleri bir parka kavuştukları için büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek Belediye Eş Başkanlarına teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.