Batmanlı Yazar Ahmet Bahadır’ın ilk kitabı “İrem Bağının Kırmızı Gülü” çıktı

Batmanlı yazar Ahmet Bahadır, yıllardır süregelen şiir tutkusunu ilk kitabıyla taçlandırdı. “İrem Bağının Kırmızı Gülü” adlı şiir kitabı, raflarda yerini aldı. Kürtçe ismi “Sorgula Baxé Iremé” olan eser, Bahadır’ın aşk, ayrılık, hasret ve doğa temalarını işleyen şiirlerinden oluşuyor.

Batmanlı Yazar Ahmet Bahadır’ın ilk kitabı “İrem Bağının Kırmızı Gülü” çıktı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.09.2024
42
A+
A-

Şiire olan ilgisi ilkokul yıllarında başlayan Bahadır, genç yaşta yaşadığı aşk acısı ve hayat tecrübelerini dizelere dökerek duygularını ifade etmeye başladı. 2005 yılından bu yana yazdığı şiirlerini kitaplaştıran Bahadır, “Acılarımı, sevinçlerimi ve hayallerimi şiirler aracılığıyla anlatmaya çalıştım. Aşk, ayrılık ve gurbet acısını konu alan şiirler yazdım,” dedi. Batman’a ve doğasına olan sevgisini de dizelerinde dile getiren Bahadır, kitabının dört ay önce yayımlandığını belirtti.

ŞİİRLERİNİ KİTAPLAŞTIRDI

1972 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde doğan Ahmet Bahadır, Batman’ın 19 Mayıs Mahallesi’nde büyüdü. Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde eğitimine devam eden Bahadır, bir süre Arapça dini eğitim de aldı. Yazar, şiir yazma serüvenine Türkçe şiirlerle de devam edeceğini ve ileride yeni eserlerle okurlarıyla buluşmayı hedeflediğini söyledi. Bahadır, kitabıyla toplumun duygularına tercüman olmak istediğini belirterek, şiirlerinin halkın malı olduğunu ve halkına iade etmek istediğini dile getirdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.