Nasıroğlu, yeniden başkan seçildi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Selman Nasıroğlu, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi ve güven tazeledi.

Nasıroğlu, yeniden başkan seçildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.09.2024
29
A+
A-

 Batman ASKON Şubesi Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda, üyeler ve yeni yönetim kurulu bir araya geldi. Başkan Nasıroğlu, göreve başladıkları ilk günden bu yana büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Batman ve Türkiye’ye değer katmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

‘BATMAN’A KATMA DEĞER SAĞLAYACAK PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Nasıroğlu, yeniden başkan seçilmenin verdiği sorumlulukla Batman’a daha iyi hizmetler sunmak istediklerini ifade etti. “Hep beraber, daha güçlü bir yönetimle, daha büyük birlikteliklere ve ortaklıklara imza atacağız. Batman’a katma değer sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz. ASKON’u daha iyi bir noktaya taşıyıp daha görünür hale getirmek istiyoruz” dedi. Nasıroğlu ayrıca, Batman Şubesi olarak üye iş adamları bünyesinde 12 bini aşan çalışan sayısına ulaştıklarını ve istihdam konusunda önemli adımlar atmaya devam ettiklerini belirtti.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Mehmet Selman NASIROĞLU Başkan, Yönetim kurulu üyeleri; Ramazan BOZKURT, Hamdullah ÖZOĞUL, Mahmut EREN, Ayten KARDEŞLER, Nihat ÖZDEMİR, Mustafa VURAL, Ekrem TÜZÜN, Burhan DİNÇ, Bahattin YURTTAŞ, Mehmet Mahsum ÇİFTÇİ, Fikri SUN, Mehmet Şükrü YILMAZ, Mehmet YILMAZ, Beşir DİCLE. Denetleme kurulu başkanı Mehmet ÇAĞLAYAN.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.