Batman Barosu’nda Yeni Avukatlar yemin etti

Batman Barosu, stajlarını başarıyla tamamlayan yeni avukatlar için yemin töreni düzenledi. Törende, Av. Serhat Akti, Av. Bünyamin İlbars, Av. Yusuf Serhat Yıldız, Av. Selen Şimşek, Av. Yahya Sadık Talayhan ve Av. Berfin Ari, mesleğe adım atarak yemin etti.

Batman Barosu’nda Yeni Avukatlar yemin etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 26.09.2024
15
A+
A-

Batman Barosu Av. Tahir Elçi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene yeni avukatların aileleri ve baroya kayıtlı avukatlar katıldı.

6 YENİ AVUKAT YEMİN ETTİ

Yeni avukatların cübbeleri, meslektaşları tarafından giydirildi. Av. Serhat Akti’nin cübbesini Av. Tamer Öztoprak, Av. Ömer Boğadur, Av. Recep Gürün ve Av. Özgür Pala giydirirken; Av. Yusuf Serhat Yıldız’ın cübbesini Av. Abdulhamit Çakan ve Av. Ahmet Şükrü Deniz giydirdi. Av. Bünyamin İlbars’ın cübbesini Av. Kenan Özoğul giydirdi. Törende ayrıca, Av. Bünyamin İlbars’a Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’nın 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek Kurgusal Duruşma Yarışması Güneydoğu Bölge Elemeleri’nde Baro adına elde ettiği birincilik vesilesiyle teşekkür plaketi takdim edildi. Av. Selen Şimşek’in cübbesini Av. Kadir Aydiş, Av. Özgür Yurdem ve Av. Gülsüm Korkmaz giydirirken; Av. Yahya Sadık Talayhan’ın cübbesini Av. Elif Ağrağ ve Av. Berfin Ari’nin cübbesini ise Av. Mehmet Demir giydirdi. Yeni avukatlar, meslek hayatlarına adım atmanın heyecanını yaşarken, Baro camiası olarak kendilerine başarılar dilendi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.