Ahilik Kültür Haftası İl Kutlama Komitesini kabul etti

Vali Ekrem Canalp, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında, ilgili kurum yöneticileri ve oda temsilcilerinden oluşan İl Kutlama Komitesini kabul etti.

Ahilik Kültür Haftası İl Kutlama Komitesini kabul etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 23.09.2024
18
A+
A-
Vali Ekrem Canalp, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında, ilgili kurum yöneticileri ve oda temsilcilerinden oluşan İl Kutlama Komitesini makamında kabul etti.
Ziyarete; Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı M.Salih Kaplan, Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ünal Kalaycı, İl Ticaret Müdürü İl Burak Nerse, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ile komiteye üye kurumların temsilcileri katıldı.
Kabullerinden dolayı Vali Canalp’a teşekkür eden komite üyeleri, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdiler.
İl kutlama komitesinin Ahilik Haftasını kutlayan Vali Canalp, ahilik teşkilatının kültürümüzün derin köklerine uzanan ve esnaf teşkilatı açısında çok önemli bir sistem olduğunu vurgulayarak Ahiliğin geçmişten günümüze kadar esnaf ve zanaatkarlar arasında dayanışma, dürüstlük, adalet ve ahlak gibi değerleri özendiren bir geleneği temsil ettiğini ve bu geleneği sürdürmek konusunda hepimize çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.