Çocuk Evleri Sitesindeki Çocuklarımız Müzik Dinletisi Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi

Çocuk Evleri Sitesindeki Çocuklarımız Müzik Dinletisi Etkinliğinde Doyasıya Eğlendi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.09.2024
3
A+
A-

Batman Çocuk Evleri Sitesinde “Biz Geleceğiz: Gelecek de Bizim İş Birliği Protokolü” kapsamında düzenlenen “Enstrümanları Tanıyalım” etkinliği, Valimiz Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi müzik bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından düzenlendi.

Etkinliğin amacı, çocuk ve gençlerin müzik ve sanatla olan bağlarını güçlendirerek sosyal ve bilişsel zekâlarını geliştirmekti. Daha önce müzik aletleriyle deneyim kazanmayan çocuklar, pek çok enstrümanı yakından tanıma fırsatı buldu. Enstrüman tanıtımının ardından gerçekleştirilen müzik dinletisiyle çocuklar doyasıya eğlendi.

Etkinliğe Valimizin yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, eşi Zeynep Demir, Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy ve akademisyenler katıldı. Program boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Valimiz, etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen üniversite personeli ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.