19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ BEŞİRİ’DE DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ BEŞİRİ’DE DÜZENLENEN TÖREN İLE KUTLANDI
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.09.2024
7
A+
A-
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı ‘Müşir ve Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümünü ve gazilerimizin ‘’Gaziler Günü’’ münasebetiyle ilçemizde tören düzenlendi.
Tören Kaymakamımız Sn. Muhammed YILMAZ ve Belediye Başkanı Alparslan KARABULUT’un Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam eden tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile sonlandı.
Törenin ardından Kaymakamlık Makamında gazilerimiz ve şehit yakınlarımız misafir edildi. Kaymakamımız Sn. Muhammed YILMAZ, gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile sohbet edip yakından ilgilenerek, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anarak, gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.
Gazilerimiz ve Şehit Yakınlarımız onuruna ilçemiz öğretmenevin de yemek düzenlendi.
Düzenlenen yemek programına; Kaymakamımız Sn. Muhammed YILMAZ, Belediye Başkanı Alparslan KARABULUT, kurum amirleri, gazilerimiz ve şehit yakınlarımız, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.