Batman Belediyesi’nden yeni Kitap Kafe hizmeti

Batman Belediyesi, kültürel ve sosyal hayatı canlandıracak yeni bir mekânı şehre kazandırdı. Millet Parkı içerisinde açılan Jiyan Kitap Kafe, kitap severlere hem okuma hem de sosyalleşme fırsatı sunuyor.

Batman Belediyesi’nden yeni Kitap Kafe hizmeti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.09.2024
22
A+
A-

Kafe, geniş kitap koleksiyonu, rahat oturma alanları ve kafe bölümünde sunulan çeşitli yiyecek ve içecekleriyle dikkat çekiyor. Açılış, Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca, DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, DBP İl Yönetimi, Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda yurttaş da açılışta yer aldı.

‘HİZMETLERİMİZİ MADDİ İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN GERÇEKLEŞTİRDİK’

Açılışta konuşan Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, “Kadınlar, çocuklar ve Kürt kültürü için birçok çalışma yürüttük ve bu hizmetleri maddi imkânsızlıklara rağmen gerçekleştirdik. Jiyan Kitap Kafe, kitaplara ulaşmakta zorlanan gençler ve kadınlar için önemli bir kaynak olacak. Burası hem bir kafe hem de bir kütüphane gibi hizmet verecek” dedi. DEM Parti İl Eş Başkanı Songül Korkmaz ise, “Belediye yönetimindeki arkadaşlarımız halkımız ve kadınlar için önemli hizmetler gerçekleştirdiler. Bu çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyoruz ve tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.