Belediye Eş Başkanı Gülistan SÖNÜK, hayırlı olsun ziyaretine gelen Görme Engelliler Derneği Batman Şube Başkanı Adnan KAYA ve dernek yönetimi ağırladı. Eş Başkanı SÖNÜK ve Belediye Meclis Üyeleri ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.
Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tefecilik, iş yeri kurşunlama ve 6136 sayılı Kanuna muhalefet suçlarına yönelik önemli bir operasyon düzenlendi.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun son haftası büyük heyecana sahne oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren Batman Petrolspor, sahasında 24 Erzincanspor’u 2-0 mağlup etti. Ancak Sarıyer’in deplasmanda İskenderunspor’u 1-0 yenmesiyle ligi 82 puanla zirvede tamamlayan taraf Sarıyer oldu. Batman temsilcisi ise 79 puanla ikinci sırada kalarak Play-Off oynama hakkı kazandı.
İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi tarafından, Gültepe İlkokulu’nda görev yapan öğretmen ve idarecilere yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenlendi.
Batman İluh Devlet Hastanesi, Dünya Şekere Dikkat Haftası kapsamında diyabet ve sağlıklı yaşam konularında farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme etkinliği düzenledi.