Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Saadet Partisi (SP) Batman İl Başkanlığına Mehmet Fırat atandı. Mustafa Yıldız’dan boşalan SP Batman İl Başkanlığı görevine deneyimli siyasetçi Mehmet Fırat getirildi.
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından Ağustos Ayı Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sahadan gelen geri bildirimler, vatandaşların talep ve beklentileri ile Batman’ın öncelikli gündemleri değerlendirildi.
DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi, Türkiye’nin yakın gelecekte “su fakiri” olacağı uyarısında bulundu. Meclis’e getirilen yasa tekliflerinin doğayı korumak yerine, ranta ve talana hizmet ettiğini söyledi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek Türkiye’nin gündemini ve Batman’ın yerel sorunlarını değerlendirdi. Toplantıya Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş da katıldı.
HÜDA PAR milletvekilleri, kamuoyunda “31 Temmuz Covid yasası” olarak bilinen 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanunun Geçici 10. Maddesi için değişiklik öngören kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sundu.
AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim ayı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.