70 Bin Dönüm Arazi Sulamaya Açıldı 

70 Bin Dönüm Arazi Sulamaya Açıldı 
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.08.2023
68
A+
A-

Çiftçilerin istifade etmesi için yapılan ve çok sayıda köyün arasından geçen Sol Sahil Sulama Kanalına su verildi.Sol Sahil sulaması P 1 pompa istasyonunun bulunduğu alanda inceleme yapan Milletvekili Nasıroğlu, sulama için start verdi.

NASIROĞLU KANAL ÇALIŞMASINI İNCELEDİ

P1 pompalarından kanallara  su verilmeye başlandığını ifade eden Nasıroğlu, şunları söyledi: ” 2014 yılında tamamlanan bu projeyle  70 bin  dönüm araziye sulama suyu sağlanarak Batman’ın bereketli topraklarına adeta bir nehir akacaktır. Batman Ovasında sulu tarım yapılması umudu da doğdu. Böylelikle çiftçilerimiz tarlada   birden fazla ürün elde edecek. Bu gelişme, işsizliğin önlenmesi dahil birçok olumsuzluğu ortadan kaldırır. Bu gerçekten her açıdan önemli bir gelişmedir.”

NASIROĞLU, İKİ KURUMDA İNCELEME YAPTI 

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve İl Başkanı Akif Gür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan ile görüşen Nasıroğlu, vakıf tarafından yapılan yardımlar ve yürütülen diğer hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Aile Destek Merkezi (ADEM)’nde inceleme yapan Nasıroğlu, kursları gezdi. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek’i de ziyaret eden Nasıroğlu, kurumun genel faaliyetleri hakkında brifing aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.